Vaccinerade mig mot TBE igår... D:

Igår vaccinerade jag mig mot TBE(en fästingsjukdom). Det gjorde inte så ont när de stack in sprutan, men det gjorde ont i armen dan efter(idag)... usch D:
Höhö, jag hade fett lyx idag i skolan, vi tittade på film på smartboarden! Den där när Mr. Bean åker på semester 8D
Så jag slapp Både svenska och matte, woho! Och imorrn ska vi ha simning, men jag slipper det, för jag får eksem av klor, woho igen!
Det blev ett kort inlägg, för vet inte vad jag mer ska skriva ;/

Tivoli!!

På fredag, lördag, och söndag kommer det ett tivoli vid ängen(jag har förklarat vad det är i nåt annat inlägg) som det gör i varje år. Det kommer bli skitkul!
Idag besökte jag min farfar och hans fru(känns konstigt att säga fru, jag brukar i vanliga fall säga hennes namn..). Det är inte ofta vi besöker nån på vardagar, men de ska åka ner till hälsingborg(som de gör varje år) och va där hela sommarn i Råå med husvagn. Råå är nåt campingställe... Vi ska åka till dem i siista sommarlovsveckan. När vi ändå pratar lite om sommarlovet och så, kan jag berätta lite om vad vi Kanske ska göra i sommaren. Vi ska åka till skara sommarland(som jag mest ser fram emot), och jag fick reda på att Bert Karlsson startade det! Jag som trodde att han var en sur gammal gubbe, som alltid klagar på sina grannar & sin fru... Men till ämnet, sen ska vi till Göteborg och gå på nån fest, och så ska vi till ölandoch/eller kalmar, och som sagt, ner till helsingborg. Alltid var inte iordning, förutom helsingborg då. Jag ser fram emot sommarn :) (Vem gör inte det?). Jag längtar såååå mkt till somarlovet! Jag hoppas att ni alla får en bra sommar :)

Rolig godisbutik

Jag glömde bort att säga en sak. När jag var i Kalmar stad så fick jag syn på en godisbutik.  På glaset stog det "Över 00 sorters godissorter!". Ja, det får man väl hoppas att de har xD. Det skulle stå 500, men nån hade skrapat bort femman. Jag köpte också en School rumble box i Media Markt! (det är en anime). Och så fanns det Wii-spel för bara 9 kronor! Billigt, va?

Jag gjorde klart det där armbandet igår! Fast den blev lite för liten :c. Så här blev den;
Hejdå!

Nu är jag hemma!

Hejsan! Som ni kanske vet var jag i Kalmar. Vi gjorde inte så mycket där, vi firade bara min mosters födelsedag, och så cyklade jag massor. Ändå så var det roligt där ^^. Jag handstickade ganska mycket också. Det här jag jag gjort; plus 3 bokmärken som jag har gett bort. Och den här håller jag på med;
Jag har fått massor med garn av min mormor, så nu kan jag handsticka väldigt mycket!
Hej då!

Snart åker jag!

Tänkte blogga lite innan jag åkte ^^. Tänkte skriva det intressantaste om min skoldag. Vi hade städdag idag. Jag och mina kompisar rensa ogräs. Tro det eller ej, men det var kul :D. Sen hade vi slöjd. Där handstickade jag 3 armband till mig själv ^^. Snälla, kommentera om ni kan handsticka! Det är väldigt nytt och roligt, och det är väldigt lätt! Sen gick vi ner till ängen(en stor äng som har en lekpark, badhus och massor med fotbollsplaner). Där fick vi piggelin/griselin(jag och mina kompisar brukar kalla en tjej för griselin, för hon heter elin xD. Om ni inte fattar skämtet så betyder ju pig gris(visst det är 2 p i piggelin, men ändå) och så elin, så blev det griselin :D. Men tyvärr så började det regna :c, och det är inte så smart att äta isglass när det regnar...

Kalmar imorgon!

Iorgon åker jag till Kalmar, och ska hälsa på min mormor & morfar. De har inget internet, och åker hem på söndag, så nu får klara er utan mig i 4 dagar! Jag längtar jättemycket :D

Tänkte berätta om min skoldag. Först hade vi idrott. Vi körde basket, fotboll, och innebandy. Hatar alla de där sporterna!(självklart körde vi en liten stund av varje). Sen hade vi matte. Vi håller på med geometri, och jag Hatar det! Sen lunch.Efter det hade vi SO. Första timmen hade vi prov i religion. Det handlade om hinduismen och buddismen. Efter det hade vi geografi. Då delade vi upp oss i lag, och hade karttävling. Vi använde en kartbok, och så letade vi efter olika saker & sånt. Sen sluta vi!Min kompis gick hem till mig efter skolan. Vi körde Mariokart och Guitar Hero. Vi lekte skola(lol xD), och så var vi vid datan. Vi skrev en sugig berättelse, som är för pinsam för att jag ska lägga ut den. Sen gick hon hem...
Hej då!

Min skoldag

Tänkte berätta om min skoldag ^^. Först hade vi svenska. Då lyssnade vi på melodifestivalslåtar på vår smartboard, och man skulle göra klart alla sina saker(som korsord, böcker, osv). Sen hade vi engelska. Då fick vi göra några papper, som dra streck till motsatsen(som no-yes, ni förstår?), korsord, osv.  Sen hade vi musik. Vi håller på att lära os Lilla Snigeln på piano, fast det enda jag gjorde var att klottra på min hand, hehe. Sen hade vi... ja... datasal? ehm ja, efter musik får vi alltid sitta vid datan, så det är inget ämne, haha. Sen skulle vi städa klassrummet. Sen  sluta vi :D. Vi slutar 14.20.
Hej då!

ESC 2009!

Igår var det ju ESC(eller, lite idag också. De gick över tidsschemat!). Norge vann :D. Jag smsröstade på dem ^^. Deras låt är jättebra, och jag kan sjunga med hela låten, om ja hör den(hörde den innan på YouTube). Men tyska bidraget var bra, och det grekiska. Men den grekiska killen hade nog för liten tröja xD. Sen var det nån till, kommer inte ihåg vilket land... Frankrikes bidrag söööög! Man fattade noll, och man visste knappt när det var refrängen, haha. Sverige kom på bara 21a plats av 25 länder. Den högsta poäng vi fick var 6 eller 7... Jippie! Not. Jag trodde att Sveriges bidrag skulle komma på topp, eller i botten, och jag hade rätt.  Kommentera vilket bidrag ni tyckte var bäst & sämst! :D
Hej då!

Åhnej!

Min design är borta D:. MIN VÄRLD ÄR FÖRSTÖRD! *dramaqueen*. Nån snäll person som vill göra en ny design? D:.
Jag är lika bra med att lägga un koder, som jag är lika bra på att sjunga....(jag sjunger hemskt dåligt).

Vid 17.00 tiden komme jag få några gäster. Familjen som ska komma har 3 barn, som jag har svårt att skilja namnen på. Killen vet jag vad han heter, men de två tjejerna lyckas jag aldrig komma ihåg vem är vem. Det är bara killen och yngsta tjejen som ska komma, för denä ldsta tjejen ska på kalas. Den yngsta tjejen går i trean eller tvåan. Jippi! Not. Men som tur var ska vi äta äpplekaka & cheesecake :D. Och om de har gått, och familjen vill också se ESC, så ska jag se på det! :D. Annars tittar jag på repris imorgon..
Men men, hej då!

Talang 2009!

Såg på Talang 2009 nyss. Åt jordgubbar med chokladsås också :D
Åt också sån där bebisyoughurt, hehe.
Men den där killen som kunde räkna ut hur många bokstäver det var i en mening, och kan se färger för olika personer var ju helt... otrolig! Han måste ha riktigt hög IQ. Han har kanske runt... 140 i IQ, nåt sånt? Appropå IQ, så har jag väldigt låg IQ, haha. Sist jag gjorde det där testet på vetenskap, eller vad den heter, så fick jag nånstans runt 100, haha.
Men igår hade jag utvecklingsamtal. Det gick jättebra :D. min mentor sa att jag var jättebra på alla ämnena, och hade tpy bara nåt fel på Nationella Proven, men hade två prov som hade alla rätt. Det var på engelska. Jag får typ bara positivt på mina utvecklingssamtal, haha. Fast de nämnde inte idrott :c. Jag suger på idrott, men brukar ändå få ganska bra kommentares, som "bra lagspelare" eller nåt sånt.
Wow, jag är nog proffs på att byta samtalsämnen. Först talangs, sen IQ, sen utvecklingssamtal.
Men nu så ska jag va på bdb(heter gummigubbe där (;) hej då!

Men hejsan!

Jag tog bort min förra blogg, och skapade en ny(den här). Jag tog samma namn, för att testa om det gick, och det gjorde det, och jag fick behålla min design! Woho!
Men jag ska säga kortfattat vad som har hänt. Igår var jag 6 min klass på Igelstaverket/Söderenergi. Det var tråkigt. Hm... jo, juste! Jag har bråkat med mina, vänner tror jag. Allt pågrund av en lacrossematch. Och så senare under dagen började en tjej storböla, för att hon var arg på 2 tjejer som inte har gjort nåt. allting är så trassligt, så att inte ens jag vet vad som har hänt.
Sista veckan av den här terminen, ska min klass åka till  grönan, utom jag, för jag vill inte. Hatar karuseller... eller vissa gillar jag! Men jag är mest för lotterier & sånt ^^'
nu har jag nog berättat allt.... Hej svejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0